Az antinő mint uszodai masszőz

2017-10-12

Nagyon nem szeretném, ha a történet címszereplőjére ráismerne bárki, elég ha én tudom, meg ha olvassa, az érintett hölgy kap konkrét visszajelzést a saját szánalmas működéséről.

Az egyik budapesti uszodáról van szó, ahol - mint minden rendes sportlétesítményben - van masszázs.
Olyan igazi masszázs, amit szakképzett munkaerő csinál és teljesen egyértelmű, hogy a befejezés mindössze annyi, hogy "egészségére" - vagyis nem merül fel semmi extra szolgáltatás.

 

A masszázs feliratú helyiségben egy masszőz kinézetű hölgy szomorkodott hosszasan. Megszemléltem közelebbről, ki volt téve az árlista is, sport- egészségügyi- svéd és frissítő masszázsok, amikre így utólag emlékszem.

Okvetlenül ki kellett próbálnom.

Ahogy letoltam a vizes fürdőnadrágot, a hölgy azonnal egy fürdőlepedővel takarta el a szemét és ott tartotta  mindaddig, amíg el nem helyezkedtem a masszázspadon. Akkor megkérdezte: kész vagyok-e és rámterítette.
Aztán masszírozni kezdett.
Ez nem volt rossz.
És kérdezgetni.

Ez viszont határozottan rossz volt, nem örültem neki.

Szeretek ugyan is masszázs közben kikapcsolni teljesen.
A hölgy azonban szeretett volna tudni rólam és a családomról mindent, hogy aztán cserébe elmondhassa saját magáról ugyanezt.
Az egy kicsit sem zavarta, hogy engem ez akkor sem érdekelt volna, ha az élete egy sikertörténet, de nem, nem így volt, hanem a testem gyötrése mellett keserves panaszáradata a lelkemet is megkínozta.

Muszáj vagyok hangsúlyozni, hogy bár nem vetem meg a masszázsban olykor előforduló érzéki mozdulatokat, de akkor és ott a helyzet, a helyszín és a hölgy kiállása miatt még csak távolról sem jutott eszembe ilyesmi.
Annál is inkább, mivel a cikis területet olyan nagy ívben kerülte el, mint jobbikos aktivista a zsinagóga környékét. Teljesen kihagyta a fenekemet és a combomat is csak kábé a közepéig dolgozta át - de hogy azért valamivel kitöltse az egy órát, hosszasan bizergálta az alkaromat.
Tehát intimitás, erotika a részemről fel sem merült, de a hölgy egyszer csak rátért a témára. Kíváncsivá tett, mert az érintéséből és az olykor meglesett arckifejezéséből ordított a férfitesttől való enyhe viszolygása.

Nem csalódtam.

Szörnyűséges, erőszakos, perverz férfiakról kellett hallanom, akik visszaélnek azzal hogy kettesben vannak egy bezárt ajtó mögött és mindenféle undorító dolgokat mondanak neki, tisztességtelen ajánlatokat tesznek, sőt, van pofájuk olyat kérni, ami nem tartozik hozzá a masszázshoz. Nem is fogom elhinni, de járt már nála egy olyan mocskos perverz disznó is, aki annyira élvezte az ő kezét, hogy még a farka is felállt, ő pedig nem tudott zavarában hova nézni.
Megkérdeztem, hogy az az undorító ember nem volt ugyanúgy becsomagolva mint én? - mire a hölgy egyre dühösebben megválaszolta, hogy de be volt, viszont úgy felemelkedett a testéről OTT (!!!) a törölköző, hogy egyértelmű volt a helyzet.
Ráadásul nem átallotta megkérdezni tőle (tőle!!!!!!) hogy most akkor ezzel mi lesz, hogy menjen így ki a maszodából?

- És erre mit tetszett neki mondani, kezicsókolom? - kérdeztem némi leplezett kajánsággal.

A hölgy erre eltorzult arccal, ingerült kiabálással elevenítette fel a ritka eseményt, aminek szerencsétlen áldozatává vált:

- Mutattam neki a tusolót hogy menjen oda be és intézze el saját magának!!!!!!

Azt már nem mertem megkérdezni, hogy mi lett a felkavaró történet vége, de nagyon megsajnáltam a hölgyet. 
Találkoztam már olyan masszőzökkel, aki az ilyen helyzetet úrinő módján tudják kezelni anélkül, hogy eleget tennének a vendégük váratlan kívánságának.

Az én uszodai antinőm nem tartozott ezek közé, ráadásul ő olyan foglalkozást választott, amiben az egésznapos tétlen szenvedést olykor megszakítja egy nagyobb: amikor férfivendége érkezik és hozzá kell érnie.

Nem is csoda, hogy kudarc az élete és panaszáradattal szórakoztatja a kuncsaftjait.
Meg az sem, hogy nem megy neki a biznisz.


Azóta talán már jobb belátásra tért és elment a teszkóba árufeltöltőnek.
Azzal mindenki csak jobban jár

 

RoK